Team

Oprichter en Directeur

Daniël SoldierFit Profielfoto

Daniël is begonnen als student Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hoge School in Den haag. Na 2 jaar niet op de juiste plek te zitten heeft hij de overstap gemaakt naar de Koninklijke Landmacht. Na 3,5 jaar dienst ervaring met als hoogtepunt een uitzending naar Afghanistan, Deh Rawood in 2010, was het tijd om weer te gaan studeren. Daniël heeft Politieke Wetenschappen – Internationale Betrekkingen aan de Universiteit in Leiden gestudeerd en was toegelaten tot het Honours College voor excellente studenten. Op dit moment studeert Daniël Militaire Strategische Studies aan de Nederlandse Defensie Academie en focust zich op o.a. op Strategische Veiligheidsvraagstukken. Daarnaast is hij enorm betrokken in het jong-veteranen netwerk ter bevordering van de positieve verwerking van oorlogservaringen ten gunste van de Nederlandse samenleving.

Specialisme:

 • Loop conditie training;
 • Militaire fysieke training;
 • Boks training;
 • Kettlebell training;
 • TRX – Suspension training;
 • Personal training;
 • Leiderschapsontwikkeling;
 • Groepsdynamica & teambuilding

E-mail: info@soldierfit.nl

LinkedIn: Dan

Chief Operating Officer  & Hoofd-trainer

Dylan SoldierFit Profielfoto

Dylan heeft zeven jaar als beroepsmilitair gewerkt bij de Luchtmobiele Brigade. Hier was hij o.a. plaatsvervangend groepscommandant en instructeur. Dylan heeft twee uitzendingen achter de rug in Irak en Afghanistan. Na eervol ontslag is Dylan zich gaan focussen op fysieke trainingen voor jong en oud. Dylan is tegenwoordig werkzaam als boksinstructeur en begeleidt sport&spel workshops voor de jeugd. Hij heeft een passie voor sport en lesgeven en dit komt dan ook duidelijk naar voren in de trainingen. Dylan’s motto…? Go hard or go home!

Specialisme:

 • Loop conditie training;
 • Militaire fysieke training;
 • Boks training;
 • Mentale weerbaarheid

Hoofd-trainer

Wander

Wander heeft drie uitzendingen gedraaid met het Korps Mariniers. Hij heeft bijna 7 jaar bij het Korps gewerkt. Wander is nu leraar lichamelijke opvoeding en heeft een ontzettende passie voor sporten en omgaan met jeugd. Wander is zeer goed in het plannen en coördineren van trainingen.

Specialisme:

 • Militaire fysiek training;
 • Leiderschapsontwikkeling;
 • Mentale weerbaarheid;
 • Coaching en begeleiding

*Alle trainers waarmee team SoldierFit samenwerkt in verband met grotere projecten zijn militairen en/of veteranen met jaren beroepservaring en uitzendingen achter de rug. De trainers zijn gediplomeerd en gecertificeerd.

Ambassadeurs

In de loop van de jaren heeft SoldierFit een tiental jongemannen ondersteund in de voorbereiding op een baan bij het Ministerie van Defensie.

Eric is momenteel werkzaam binnen de Krijgsmacht.

“SoldierFit betekent toewijding tot de max! Juist het extra stapje zetten levert het eindresultaat wat je altijd voor ogen hebt of overtreft zelfs je eigen verwachtingen! Of het nou toewijding is naar je sport of naar je maten, te allen tijde is toewijding een groots kenmerk van wilskracht. En juist die eigenschap maakt je als persoon sterker en weerbaarder en stelt je in staat steeds grootsere dingen te doen. Dit zie je terug in je vooruitgang in sport maar ook in je eigen leefomgeving. SoldierFit is daarom ook meer dan een sportclubje. Het is een club toegewijde sporters die er ook voor elkaar zijn. Sociaal, disciplinair, rechtschapen en eerlijkheid zijn eigenschappen die Souldjers met zich meedragen. Ben jij ook een Souldjer?”

Steve is momenteel in opleiding tot officier binnen de Krijgsmacht.

“In de aanloop van mijn voorbereiding op de opleiding tot officier der mariniers heb ik tig sporten beoefend. Ik ben geen enkel instituut tegengekomen dat zoveel overeenkomsten heeft met de PT-sessies voor militairen als Soldierfit. Niet voor niets kwam ik regelmatig vanuit Amersfoort naar Den Haag om deel te nemen aan de trainingen. Tijdens de selectie voor de opleiding tot officier der mariniers kom je een hoop sportschooltypes tegen. Lui die statisch trainen, genageld aan de fitnessapparatuur in de gym. In combinatie met de juiste supplementen en voldoende rust krijgen deze lui volgens menigeen een indrukwekkend voorkomen. Toch bewegen deze lui zich minder soepel over de touwbanen en hindernisbanen, ook het uithoudingsvermogen kan weleens tegenvallen. Alhoewel je dankzij SoldierFit aan een fit en gezonde kast werkt, stijgt SoldierFit ver boven het cosmetische uit. Verwacht trainingen waardoor je functioneel fit wordt en karakter bouwt. Verwacht binnen een hechte en vertrouwde groep buiten je comfort zone te werken en grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal. Embrace the suck!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *