De ontwikkelingen van SoldierFit in jaar 3: 2014

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd voor een reflectie op het afgelopen jaar. Wat was 2014 een succes voor het team van SoldierFit!

“Hee, Daan! Hoe gaat het met SoldierFit dan?” Elke keer wanneer iemand die vraag stelt komt er een enorm grote glimlach op mijn gezicht. Vaak antwoord ik terug met: “Heb je effe?”

Want wat gaat het goed met SoldierFit.

De reden waarom heeft alles te maken met het TOP team waarover ik de leiding mag nemen. Dylan, Domien en Wander zijn veteranen … en wat voor een veteranen! In totaal heeft het SoldierFit team meer dan 5 uitzendingen achter de naam staan. Het succes van SoldierFit is werkelijk waar een JOINT EFFORT. Want, zoals we zeggen bij Defensie: “1 man, is geen man!”

Waarom 2014 een succes was?

  • Allereerst, omdat we er nog steeds zijn. Ondanks al onze andere werkzaamheden vinden wij toch de tijd en energie om ons volledig in te zetten voor SoldierFit. Dit is alleen mogelijk door de passie die wij hebben voor sport, spel en coaching.
  • Ten tweede, drie SoldierFit kandidaten zijn nu hard aan het werken aan een mooie carrière bij Defensie!
  • Ten derde, wij hebben twee 8-weekse SoldierFit JeugdTrajecten voor stichting JeugdFormaat en stichting Mooi gedraaid. De jongeren vallen onder de zogenoemde “kwetsbare” jongeren doelgroep in Den Haag. En voor ons is het een ENORME eer dit soort jongeren te ondersteunen, te begeleiden, te coachen.

SoldierFit JeugdTraject

  • Ten vierde, de opdrachten en verzoeken blijven binnenkomen en onze naam en reputatie groeit.

Voor 2015 hebben wij een paar supergave initiatieven in petto! Zo gaan wij een “geheime” missie organiseren voor de hardcore bikkels op zoek naar een grensverleggende fysieke en mentale uitdaging. Deze missie gaan wij organiseren met zeer bekwame KravMaga instructeurs van het Contact Combat team. Tevens zijn wij van plan een HighLand Games 2015 voor jonge militaire veteranen te organiseren. Kortom, het gaat wederom een succes jaar worden voor SoldierFit!

Met sportieve groeten,

Team SoldierFit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *