SoldierFit ELITE BOOTCAMP

De ultieme voorbereiding op het leger!

 
kct 

Wat?

In kleine groepen begeleid worden door een militair of veteraan die zorgt voor een knallende begeleiding en stimulatie. Werken aan je spierkracht, conditie verbetering en vetverbranding in 1 training. Behalve het trainen van het fysieke gedeelte ga je bij ons ook werken aan je mentale veerkracht, zoals omgaan met stress, tijdsdruk en teleurstellingen.

Wanneer?

Bootcamp voorlopig elke zaterdag in en rondom het Malieveld/Haagse Bos vlakbij Den Haag CS. De training wordt gegeven door militairen en veteranen. Alle trainingen zijn heel het jaar door en altijd buiten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de omgevingsfactoren. We hopen je zo snel mogelijk te verwelkomen in de groep.

Officier worden?

Heb je de ambitie om officier te worden? Dan verwachten we nog meer van je en krijg je de kans om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Ook helpen wij je in de voorbereidingen met betrekking tot de aanname- en selectieprocedures. Bovendien kom je via SoldierFit in contact met jongens die net zijn begonnen aan het militaire avontuur of al een tijdje zijn gestopt. Kortom, een bron van waardevolle “inside” informatie waarmee jij je kansen om te slagen zal verhogen en je droom kan verwezenlijken. Wij weten als geen ander hoe bijzonder de Krijgsmacht is en bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling en karaktervorming!

Trainen voor Survival races en Obstacle runs?

Ook als je niet in dienst wilt is SoldierFit de perfecte plek voor jou om te trainen. Bijvoorbeeld als voorbereiding op survival races of Obstacle Runs, zoals de Mud Masters. Uithoudingsvermogen, techniek voor het nemen van obstakels, kracht en nog veel meer komt allemaal aan bod tijdens de SoldierFit sessies.

Ik wil meedoen!

6 Responses to “SoldierFit ELITE BOOTCAMP

 • Beste meneer/mevrouw,

  We zijn een groep van 10 mannen uit Nederland. Elk jaar organiseren we een vriendenweekend en dit jaar ben ik aan de beurt. Het lijkt me leuk om op zondagochtend met een goede kater flink afgebeuld te worden door een (ex) militair, om iedereen even goed op zijn plaats te zetten. We zijn er het weekend van 29-31 mei. Is dit eventueel een mogelijkheid?

  Mvg

  Ties Gooren

 • Geachte heer/mevrouw,

  Is dit meer voor alleen mannen, of kan je als vrouw ook meedoen?

  Groetjes,
  penney

 • Beste,

  Ik kwam via via op jullie instagram en zag dat jullie best veel jongens mee hebben trainen die een militaire opleiding gaan doen. Ik ga zelf in Januari ook een militaire opleiding beginnen en wilde graag een keer mee trainen. Ik moet zelf uit Waddinxveen komen dus dat is niet even om de hoek dus het kan helaas niet op hele regelmatige basis maar ik zou het tof vinden een aantal keer met jullie mee te komen doen voordat ik mijn opleiding in ga. Ik zou graag horen hoe en wat!

  Bij voorbaad dank.

  Met vriendelijke groet,

  Jimi de Munck

 • beste mnr/mvr,
  is er een minimale leeftijd om mee te doen aan bepaalde trainingen van jullie?
  mvg. jesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *