Inspirerende sprekers, leiderschapsontwikkeling en teambuilding

We speak the language of any organization!

140524_ARF_030

 Wie zijn jullie voor gegaan?

 • Rijswijkse Hockeyvereniging
 • Stepping stone producties voor RTL5’s “Bizarre eters”
 • Stichting Mooi
 • Middelbare scholen
 • Een internationaal bekende oliemaatschappij
 • Vrijgezellengroepen
 • Stichting JeugdFormaat
 • KravMaga Leiderdorp
 • NCRV Radio 2
 • Honkbalvereniging AdoLakers

SoldierFit Management Insights and Solutions

SoldierFit is een bedrijf dat zich soepel en snel zal aanpassen aan uw bijzondere behoeftestelling. Wij kunnen zeer discreet omgaan met de lastige vraagstukken waarmee uw team te maken heeft. Leidinggevenden moeten in een bedrijf continue zorg dragen voor een gezonde en goede samenwerking tussen de leden van het team.

Wat wij u concreet aanbieden is het volgende:

 • Kritische zelfreflectie voor uw teamleden op zichtbaar gedrag en houding in een groep.
 • Waardevolle inzichten in de groepsdynamiek van uw team.
 • Teambuilding in haar meeste pure vorm en back 2 basic.

Hoe wij te werk gaan

Wij hebben toegang tot een uniek Defensie netwerk en veel is mogelijk. Alle instructeurs waarmee SoldierFit werkt zijn beroepsmilitairen met uitzendervaringen of (jong) veteranen.

We gebruiken de volgende concepten en theorieën in combinatie met jaren militaire praktijkervaring:

 • Leercyclus van Kolb (1984); Een actieve outdoor leersituatie beweegt zich langs vier componenten. Ervaren, reflecteren, conceptualiseren en experimenteren. Tijdens de training zal de instructeur verschillende ‘moeilijkheden’ introduceren waarmee de groep zal moeten omgaan.
 • Ijsbergmodel; Door middel van diepte nabesprekingen zal onzichtbaar gedrag inzichtelijk worden gemaakt.
 • Transfer of training tussen de actieve outdoor leersituatie en de ‘werk’situatie; Het is zeer belangrijk dat trainen met SoldierFit meer dan alleen ‘buitenspelen’ is. Daarom zal de trainer in overleg met de opdrachtgever altijd de link leggen tussen datgene wat op werk gebeurt en wat tijdens de training manifesteert.
 • Leerniveaus en tolmodel van Thijssen (1995); Tot slot is het belangrijk dat de deelnemers inzicht krijgen in wat ze leren tijdens de training en hoe ze dit kunnen toepassen op werk.

Organisatieadvies in Leiderschap

SoldierFit kan uw organisatie naar het volgende niveau helpen in strategisch opzicht met betrekking tot leiderschapsontwikkeling. Doelgericht werken, kritisch kijken, het evalueren van fouten en successen en het belang van een goed geolied team staan centraal in de masterclass die uw management zal ontvangen. Uw leiders en managers in het bedrijf zullen kennis maken met concepten zoals ‘Leadership from the edge’ en ‘In extremis leadership’.

Prijs indicatie: 500-750€

Training & Begeleiding

Op het gebied van mentaliteitsverandering en teambuilding kan SoldierFit ook voor uw organisatie een enorme toegevoegde waarde hebben. Door middel van een traject van 6 weken zullen wij uw medewerkers de kernwaarden mee kunnen geven die de militaire wereld tot zo’n hecht genootschap maken. Sport teams, ambtenaren, en medewerkers van bedrijven zullen na onze training samenwerken op de SoldierFit manier: 100% inzet, doorzettingskracht en kameraadschap.

Prijs indicatie: 2500-3000€

Fun & Teambuilding

Voor uw bedrijfsuitje, sportvereniging of teambuilding activiteit hebben wij ook uitdagende op maat gemaakte bootcamp trainingen die nog lang het gesprek van de dag zullen blijven. De door militairen/veteranen gegeven bootcamp zal uw dag die authentieke leger sfeer geven waarin ieder zich te buiten kan gaan en hun grenzen zal kunnen verleggen.

Prijs indicatie: 100-500€

Neem contact op met ons voor al uw vragen

Wat wij graag willen weten is het volgende:

 1. Doelstelling;
 2. Aantal deelnemers;
 3. Datum

4 Responses to “Inspirerende sprekers, leiderschapsontwikkeling en teambuilding

 • Hallo,

  Op dit moment ben ik een vrijgezellenfeest aan het organiseren en ben ik aan het kijken naar verschillende mogelijkheden.

  Doelstelling: een uitdagende, harde bootcamp training vanuit het leger. De hele groep moet op een leuke manier hard aangepakt worden en uiteraard de bruidegom net iets harder, zodat hij ook echt een man wordt.

  Aantal deelnemers: ca. 15 man

  Budget: een bedrag dat niet te hoog is, vanwege andere activiteiten.

  Datum: zaterdag 5 juli, in de middag, plaats nader te bepalen.

  Bedankt voor het antwoord.

 • Halllo,
  Mijn vriend word 25 en hij is nogal veel met sporten bezig, maar de mensen die wij uit willen nodigen voor deze bootcamp zijn niet allemaal even veel met sport bezig.
  mij lijkt het gewoon heel leuk dat er op een leuke spelenderwijze toch intensieve manier veel van je vrienden gevraagd word.

  het betreft ongeveer tussen de 10 en 15 personen
  kosten het liefst niet te hoog ivm werkloosheid..

  ik hoor graag van u,

  MVG.

 • Graag wil ik meer info voor een bootcamp voor 20 – 40 mensen in de regio Den Haag,
  gr Jose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *