De diensten van SoldierFit

*Update* 13-07-2016: Vanwege verminderde beschikbaarheid van ons team moeten wij helaas mededelen dat onze inzetbaarheid voor onderstaande diensten is afgenomen!

SoldierFit ELITE BOOTCAMP

Elke zaterdag, heel het jaar door en altijd in de buitenlucht! Perfect ter voorbereiding voor een baan bij Defensie of als aanvulling van je wekelijkse workout.

SoldierFit Specials

Eens per kwartaal organiseren wij een knallende Special vol spanning, actie en avontuur als onderdeel van SoldierFit ELITE BOOTCAMP. Go hard, or go home.

SoldierFit PERSONAL TRAINING

Op maat gemaakte trainingen en 1-op-1 begeleiding van een top trainer van het SoldierFit team. Wanneer en waar je maar wilt!

SoldierFit BEDRIJVEN & LEIDERSCHAP

Als bedrijf, vereniging of vriendengroep is goede samenwerking essentieel voor resultaten. Laat je meenemen in een totaalervaring onder de begeleiding van SoldierFit veteranen en leer de ware essentie van het woord ‘teambuilding’!

SoldierFit JONGEREN COACHING

Samen met onze projectpartners ontwikkelen en draaien wij unieke begeleidingstrajecten voor ‘kwetsbare’ jongeren. Je zult versteld staan wat onze trainers in een zeer korte tijd kunnen bewerkstelligen in het gedrag en de mentaliteit van de jeugd van tegenwoordig.

One Response to “De diensten van SoldierFit

  • Heey SoldierFit,

    Het lijkt mij hartstikke leuk om mee te doen aan het Mentex kamp. Ik vroeg me alleen wel af op welk niveau dit is? Kunnen jullie mij hierover informeren via de mail (lex93@hotmail.nl) of via de ttelefoon (0611343995).

    Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *